Advies op maat

Monique Beemsterboer Financieel Advies geeft advies op maat

Waarom Monique Beemsterboer Financieel Advies?

Met mijn jarenlange ervaring als financieel specialist en mijn kennis op financieel, juridisch en fiscaal gebied kan ik uw financiële situatie in kaart brengen en daarbij diverse scenario’s voor de toekomst inzichtelijk maken. Ik stel uw Financiële Plan op met behulp van het programma Private Wealth Navigator. Hiermee kunnen allerlei scenario’s en wensen worden doorgerekend en kan het Financieel Plan beknopt blijven tot de hoofdlijnen waardoor er een makkelijk leesbaar plan kan worden gepresenteerd.

Ik bied u een puur objectief, deskundig en onafhankelijk advies, waarbinnen u vrij bent om dit op te volgen bij een financiële aanbieder of notaris  van uw keuze. Desgewenst kan ik u daarbij begeleiden. Kortom, advies op maat.

Financieel plan

Voor een volledig uitgewerkt financieel plan hanteer ik een vast tarief met aanbevelingen en aandachtspunten. Wanneer u geen volledig uitgewerkt financieel plan wenst, maar bijvoorbeeld een uitgewerkte oplossing voor specifiek financieel vraagstuk werk ik met een uurtarief.
Dit tarief wordt vooraf met u afgestemd zodat u weet waar u aan toe bent. Deze tarieven staan los van mogelijke financiële producten die u naar aanleiding van dit advies kiest. Ik ben hiermee transparant, integer en onafhankelijk, dit is mij evenveel waard als uw inzicht in uw (onbezorgde) financiële toekomst en dat van uw naasten.