Wat is Financiële Planning?

financiële groei wordt uitgebeeld als groeiende plant met zijn wortels in geld

Financiële planning zorgt voor overzicht en inzicht in uw financiële huishouding voor nu en in de toekomst. Hierdoor kunnen financiële beslissingen beter worden overwogen en geeft dit veel rust. Belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn de wensen en doelstellingen van uzelf.

Iedere levens- of ondernemingsfase brengt nieuwe doelen met zich mee. Daarbij dient zich een belangrijke vraag aan: beschik ik op het juiste moment over voldoende financiële middelen om die doelen te verwezenlijken? Kan ik straks ook echt eerder stoppen met werken? Is de continuïteit van mijn onderneming gewaarborgd bij een bedrijfsopvolging door de volgende generatie? Hoe zit het precies met mijn pensioenopbouw en is deze voldoende voor mijn wensen en doelen? Maak ik wel optimaal gebruik van alle fiscale faciliteiten? 

Met een goed onderbouwd financieel plan weet u precies waar u nu en in de toekomst aan toe bent.

Monique Beemsterboer Financieel Advies is gespecialiseerd in Financiële Planning. Ik kan uw financiële toekomst inzichtelijk maken met als uitgangspunt uw wensen en doelstellingen. Dit geeft u rust en helpt u bij het nemen van financiële beslissingen.

Stilstand is achteruitgang en niets doen is geen optie

Interesse??

U kunt telefonisch of via de email contact opnemen met mij voor uw financiële vraag. We kunnen dan een afspraak maken voor een gesprek, dit eerste gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijke dienstverlening die ik u kan bieden. Ik beschik tevens over een uitgebreid netwerk en kan u  eventueel ook  in contact brengen met andere partijen waarvan de dienstverlening beter aansluit bij uw financiële vraag.