Bedrijfsfinancieringen

monique beemsterboer in haar kantoor in heerhugowaard en verzorgt ook bedrijfsfinancieringen

Heeft u een financieringsbehoefte, zoals bij een bedrijfsovername, aankoop bedrijfs-onroerend goed, investering in goodwill, bedrijfsuitrusting en/of werkkapitaal? Banken hebben een efficiency slag gemaakt waardoor veel zakelijke klanten geen vaste accountmanager (meer) hebben. Veel bankzaken worden telefonisch of digitaal afgehandeld. Voor bedrijfsfinancieringen lager dan 1 miljoen euro dient u grotendeels zelf uw aanvraag in te dienen via een portal.

De inzet van mijn jarenlange expertise bij uw financieringsaanvraag zorgt voor een hogere slagingskans bij het verkrijgen van de gewenste financiering.

Samen met u maak ik een professioneel ondernemingsplan en/of stel ik uw financieringsaanvraag op, met een investeringsprognose, exploitatieprognose en uitgebreide toelichting en onderbouwing. Op deze manier kan een complete kredietaanvraag in 1x goed worden ingediend bij de mogelijke financiers, zodat de doorlooptijd zo kort mogelijk is. Ik onderhoud desgewenst het tijdrovende contact met alle betrokken partijen, zoals de beoogde financier, accountant, taxateur, makelaar en notaris. Door gebruik te maken van mijn persoonlijke netwerk van financiers kan ik voor u net dat beetje extra betekenen wat nodig is om een financiering rond te krijgen. Hierbij moet u ook denken aan alternatieve financieringsvormen zoals bijvoorbeeld Lease, Factoring, Crowdfunding of Private Investors.

Interesse??

U kunt telefonisch of via de email contact opnemen met mij voor uw financiële vraag. We kunnen dan een afspraak maken voor een gesprek, dit eerste gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijke dienstverlening die ik u kan bieden. Ik beschik tevens over een uitgebreid netwerk en kan u  eventueel ook  in contact brengen met andere partijen waarvan de dienstverlening beter aansluit bij uw financiële vraag.